The Legends We've Lost 2024

donderdag 19 september 2024 / 18:00

Live At Amsterdamse Bos

The Legends We’ve Lost geven op donderdag 19 september een extra eerbetoon aan de artiesten die ons ontvielen. Kaarten voor vrijdag 20 en zaterdag 21 september waren in rap tempo uitverkocht en nu ook zondag 22 september bijna uitverkocht is, kon een vierde extra concert niet uitblijven. De shows bevatten het beste van de afgelopen jaren aangevuld met nieuwe, verrassende songs en medleys. Oftewel, een ruim twee uur durende non-stop show met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen!

De publiekslieveling van de afgelopen jaren begon hun hommage aan o.a. David Bowie, George Michael en Prince (allen in 2016 overleden) en daar kwamen later de hits van Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston bij. En nu krijgt op veler verzoek Freddie Mercury (Queen) een plek, maar ook de hits van Donna Summer en natuurlijk Tina Turner, met hier en daar natuurlijk een kleine verrassing.

Nog meer hits, nog meer dansen én nog meer meezingen met Marlayne Sahupala en friends! The Legends We’ve Lost is een prachtig, muzikaal eerbetoon waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond die je blij maakt en een avond die je ontroert. Maar bovenal een avond waarvan je wilt dat ‘ie nooit eindigt en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen… En dat doen we graag samen met jullie.

Let op: De concerten van The Legends We’ve Lost verkochten afgelopen jaren in razend tempo uit, dus zorg ervoor dat je vrijdag om 10.00 uur klaar zit en haal meteen je kaarten.