The Legends We've Lost

zondag 16 mei 2021 / 17:30 / €25,00 (excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Amsterdamse Bostheater, Amstelveen

De Duizendmeterweg 7, Amstelveen, Nederland

 

Dit is het verplaatste concert van donderdag 21 mei 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

 

Live At Amsterdamse Bos presenteert: The Legends We’ve Lost (EXTRA SHOW!)

Shirma Rouse, Buddy Vedder, Marlayne Sahupala, Erica Greenfield en vele anderen brengen op zondag 16 mei een fantastische ode aan The Legends We’ve Lost! Oftewel dansen en meezingen op de beste en leukste nummers van overleden popartiesten als Michael Jackson, David Bowie, George Michael, Aretha Franklin, Prince, Maurice White (Earth, Wind & Fire) Glenn Frey (Eagles) en Whitney Houston! Een spectaculaire liveshow met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen!

En dat alles begeleid door de fantastische Legends-band bestaande uit de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten. Marco Borsato, André Hazes, De Toppers en vele anderen speelden allemaal met deze muzikanten die Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, speciaal voor deze show bijeen heeft gebracht.

De kaartverkoop start vrijdag 7 februari om 10.00 uur via www.liveatamsterdamsebos.nl/concerten/legends-we-have-lost! De eerder aangekondigde shows op 22 en 23 mei verkochten in razend tempo uit dus zorg dat je op tijd klaarzit!

En omdat jouw vrienden ook onze vrienden zijn hebben we groepstickets met korting (!) want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Let wel: er is maar een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op.

The Legends We ave Lost is de opvolger van A Tribute To 2016, een fantastische zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

We hebben er nu al zin in, jullie ook!?

LET OP: SHOWS VAN 14 & 15 MEI ZIJN UITVERKOCHT! ALLEEN TICKETS VOOR EXTRA SHOW OP 16 mei 2021 MEI!